Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Háttér
Történet

Játékmenet
Bevezető

Játékvilág
NPCk
Kasztok
Szörnyek

2003.09.16. - Kwish

ToEE - NPCk


A játékban sok emberrel találkozhatunk, beszélgethetünk.. Némelyikük csak információkat ad, néhánnyal akár közelebbi viszonyba is kerülhetünk (házasodni is lehet ám!), és vannak sokan, akik csatlakoznak csapatunkhoz (persze a megfelelő ellenszolgáltatásért cserébe).. Ezek közül álljon itt egy pár..

Burne & Rufus
E két barát, a varázsló és a harcos három évvel ezelőtt érkezett Hommletbe, és egy nagyobb csapat banditát vertek szét, sőt, ha a pletykáknak hinni lehet, legyőztek egy zöld sárkányt is. Jelenleg kastélyuk építését felügyelik, ahonnan majd jobban megtudják védeni a falucskát.

Jaroo Ashstaff
Ez a drudia Hommlet Régi Hitének képviselője, ugyanakkor a Gnarley Wood druida közösségének is az ügynöke.

Terjon
Ez a szigorú, zord pap St. Cuthbert Templomának főpapja, aki nem olyan régen vette át ezt a tisztséget Canoness Y'dey-től, aki jelenleg kutatóúton tartózkodik.

Elmo
Ez a magas és ügyetlen iszákos félelmetes harcos. Csak adj neki valamilyen páncélinget és egy NAGY fejszét, és egy életre a barátoddá teszed.

Gregmag & Rannos Davi
Ők Hommlet kereskedelmi állomásának tulajdonosai, az állomás általános holmikat árul, a falusiak és az átutazók igényei szerint.

Ostler Gundigoot
E fogadós minden utazót szívesen lát a Welcome Wench Fogadóban, meleg kézfogással és széles mosollyal fogadja a belépőket. Tiszta szobák mindenkinek, no persze, csak ha szépen viselkedik az illető.

Furnok of Fred
Ez a magát kincskereső címmel kitüntető alak hajlandó bárkihez csatlakozni a megfelelő zsákmány ellenében. Azt reméli, hogy egyszer majd nyugalomba vonul és egy nagyobb városba költözik.

Kobort and Turuko
Ez a szokatlan páros, a nehézkes barbár és a nyakigláb szerzetes ismeretlen vidékről származik. A szerencséjüket keresik Hommletben, mivel hallottak a környéken megtalálható szörnyekről és kincsekről.

Spugnoir
Ez a jóindulatú, bizonytalan fickó egy bölcs (sage) segédjeként dolgozik, s régi tekercsek felkutatására utazott Hommletbe, melyekkel mestere gyűjteményét kívánja gyarapítani.

Tolub
A folyami kalózok főnöke. Ha épp nem az Imeryds Run folyócskán hajózik Nulb falucskájának Halászkocsmájában (Boatmens' Tavern) verekedéssel múlatja az időt.

Zert
Ez a barátságos harcos a Welcome Wench fogadóban maradt, míg karavánja vissza nem tér délről. Mindeközben a fogadó vendég szeretetét élvezi, ellátják étellel és itallal.

Grud Squinteye
Ez az öreg kalóz Tolub hadnagyaként szolgál. A legénység nagy részének bizalmát már elveszítette, s most azon dolgozik, hogy visszaszerezze megbecsülését.

Otis
Nulb kovácsa meglehetősen elfoglalt a lovak patkolása, páncélok foltozása, fegyverek megreparálása miatt, bár azért arra mindig van ideje, hogy betérjen a Vízparti Fogadóba (Waterside Tavern) egy pofa sörre.

Mother Screng (Screng mama)
Ez az ősöreg néne gyógyfüvekkel, és gyógyító szerekkel üzletel, s Nulb-ból mindenki meglátogatja speciális kanalas orvossága miatt.

Countless Tillahi of Celene &Sir Juffers
Nem is olyan régen ezt a gyönyörű elf nemesasszonyt és hitvesét elrabolták. Megszabadítójuknak nagy jutalmat ígértek.

Vissza a tetejére