Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők
Rendszerspeci

Világ
Mitológia
Gothic I
Gothic II
Területek
Csoportok

Háttérinfók
Értékelések
Előzetesek
Interjúk
Így készült


2006.12.06. - Kwish

GameSpot értékelés
A GameSpot is lehozta a maga kis értékelését a játékról, a fikázó dumák mellett igazi felüdülés... bár említésre kerülnek a hibák, úgy tűnik, értékesebbnek láttak a játék jobban kidolgozott vonásait... Verdikt: 7,6 / 10 . Mottó: Ha el tudtok menni a technikai problémák mellett, akkor a Gothic 3 egy értékes, kötetlen szerepjáték élményt nyújthat nektek.

Tovább..

2006.12.02. - Kwish

GamesRadar értékelés
Ez a GamesRadar értékelés már néhány napja kijött (melyik nem?) és ez is az (úgy tűnik) általános trendbe illeszkedik be... az RPG elemek, a világ felmagasztalása mellett totális játékrontónak tekintik a harcot, a grafikát, a béna AIt... Értékelés: 6/10. Csak hardcore rajongóknak!

Tovább..

2006.12.01. - Kwish

IGN PC értékelés / gyilok
Úgy látszik, sokan nem kedvelik a Gothic III-at, most az IGN hozott le egy olyan értékelést, ami meglehetősen lepofozza a játékot, kemény 4,9/10 összpontszámot kap a gamma. Elismerve az erényeit, túl sok olyan zavaró dolgot találtak, ami szerintük tönkreteszi a játékélményt.

Tovább..

2006.11.25. - Kwish

Gamespy gyilok
Hát, megjelent egy rendkívül (idiotikus) negatív hangnemű értékelés a Gamespy oldalain. Bár bőven talált dicsérni való elemeket is a szerző, végül mégsem kegyelmezett, szemétégető várt szegény kis játékra. Számszerűsítve: 1,5/5 (azaz Szegényes minősítés).

Tovább..

2006.11.21. - Kwish

RPG Codex értékelés
Tudom, tudom. Ez már kicsit lerágott csont, de egy olyan fasza értékelés jelent meg a játékról, amit meg kell osztani mindenkivel. Igazi kedvcsináló, ami igen meglepő, mert a klasszikus fikagép RPG Codex-n jelent meg. Az anyag az oldal szokása szerint igen hosszú és alapos, de mindamellett rendkívül élvezetes olvasmány is (remélhetőleg a fordítás nem tépte ki az összes tollát...)

Tovább..

2006.11.08. - Kwish

Jolt értékelés 8,1/10
Bár már nagyon sok értékelés megjelent a Gothic 3-ról, időhiány miatt nem volt velük idő foglalkozni, kis pótolgatás. Elsőként a Jolt (061025) meglehetősen rövid értékelése. Összpontszám: 8,1/10

Tovább..

2006.11.04. - Kwish

WoG leírás #2
Kopfschuss - hála kitartásáért - már jó néhány napja előállt a WoG leírás második részének magyar fordításával is, jelentősen megspékelve kommentekkel...

Tovább..

2006.10.16. - Kwish

WoG leírás #1
A WoG oldalon megjelent egy leírás / értékelés a játékról, ami elég alaposan kivesézi a játék egyes elemeit, Kopfschuss neki állt lefordítani, ímé az első része az anyagnak...

Tovább..