Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők

Karakter
Alapstat
Tárgyak

Mastery
Earth

Háttérinfók
Értékelések
Előzetesek
Interjúk
Blog
IT Preview
IT Interjúk
IT DevD
IT DevG


2006.06.21. - Kwish

Titan Quest - Multiplayer hands-on...
Az IGN lehozott egy rövid élménybeszámolót a játék multiplayer örömeiről. A lényeget kiszemezgettem belőle, a körítés nélkül... összességében elégedettek voltak vele, és tetszett nekik.

Tovább..


2006.04.25. - Kwish

Eurogamer akármi szemezgetése
Az Eurogamer lehozott egy interjuhét a játékkal kapcsolatban, nem egyértelműen kérdezz-felelek, inkább egy előzetes, fejlesztői kommentekkel/idézetekkel. Mivel a legtöbb dolog már ismétlés, igen visszafogottan tálalom a dolgot.

Tovább..


2006.04.24. - Kwish

GameSpot hands-on
A GameSpot ismét lehetőséget kapott arra, hogy szórakozzon a játékkal, így összedobtak egy kicsit hosszabb cikkecskét az egyjátékos módról, a karakterosztályokról és skillekről, valamint az új, ázsiai helyszínekről. Mivel az anyagban elég sok olyan dolog elhangzik, ami már ismert, kissé rövidítem, és összefoglalom az egyes bekezdések fő gondolatait (vagy kihagyom, ha triviális dologról van szó).


Tovább..


2005.11.28. - Kwish

Gamespy előzetes a szerkesztőről
A Gamespy egy kicsit alaposabban szemrevételezhette a Titan Quest szerkesztőjét, és persze nem tudták megállni, hogy ne írjanak róla egy kis cikkecskét. Vagy mit. A bevezető rizsa egy részét kihagytam...

Tovább..


2005.11.20. - Kwish

Titan Quest - Gamespot előzetes szemezgetés
A Gamespot is frissítette a játékkal kapcsolatos információit. Feltehetőleg ugyanonnan jöttek az infók, mint az IGN esetében, így nagyon hasonló dolgokról írnak. Csak azokat a dolgokat szemezgettem ki, melyek az IGN anyagot kiegészítik.

Tovább..


2005.11.19. - Kwish

IGN frissített előzetes
Az IGN PC-nek lehetősége nyílt egy pillantást vetni a Titan Quest-re, először az E3 óta, s friss élményeit egy kis cikkecskében összegezte. Frissek. Élmények.

Tovább..


2005.10.07. - Kwish

Gamebiz összefoglaló
A Gamebiz lehozott egy "lenyűgöző" előzetest a Titan Quest-ről. Lenyűgöző, mert úgy gondolják, ha valamit kétszer elmondanak (rosszul fogott az olló), és túlhalmozzák a jelzős szerkezeteket, akkor ez elég a cikk értékének növeléséhez… ettől függetlenül mivel "jó" áttekintést ad (a szinte nem is létező RPG elemekről is), lássuk.

Tovább..


2005.09.13. - Kwish

Titan Quest - IGN update
Az IGN is lehozott egy előzetest a Titan Quest-tel kapcsolatban. A cikk javarésze használhatatlan blabla, úgy látszik, nem igazán tudtak új dolgot írni, úgyhogy minimalista szemezgetés következik az egyébként sem hosszú szösszenetből...

Tovább..


2005.09.09. - Kwish

GameSpot update...
A Gamespot-nak lehetősége volt arra, hogy THQ kreatív managerének (Michael Fitch) részvételével vessen egy pillantást a Titan Quest kissé frissített verziójára. A cucc nagyon hasonlított ahhoz, mint amit az E3-n mutattak be, de véleményük szerint még jobban néz ki, s úgy tűnik gyorsan és könnyen játszható. Nem lesz egy nagy RPG, viszont nagyon szép...

Tovább..


2005.08.24. - Kwish

2005 GC / Gamespy előzetes
A Gamespy a 2005 GCn látott anyag alapján ismét kiadott egy rövid előzetest a Titan Quest-re vonatkozóan. (Erősítve bennem azt az érzést, hogy ez talán nem az az igazi RPG, amivel annyira foglalkozni kéne... )

Tovább..


2005.06.20. - Kwish

Titan Quest - ActionTrip előzetes
Az ActionTrip lehozott egy hosszabb áttekintést, illetve előzetest a Titan Quest című játékról. Elég ínséges időket élünk RPG szempontból, úgyhogy arra gondoltam belekukkantok ebbe is, hátha megéri a dolog (bár az eddig - fél füllel - hallottak alapján nem igazán passzol a klasszikus RPGkhez). Az alábbiakban egy kis szemezgetés következik.

Tovább..