Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők

Karakter
Alapstat
Tárgyak

Mastery
Earth

Háttérinfók
Értékelések
Előzetesek
Interjúk
Blog
IT Preview
IT Interjúk
IT DevD
IT DevG


2006.10.06. - Kwish

Bájcsevej Mike Verrette-el
A Titan Quest Vault készített egy kis interjuhét Mike Verrette-el, alapvetően a közösséget érintő dolgokról beszélgettek. Ne várjon senki tőle túl sokat, az ígéretes utolsó mondat kivételével.

Tovább..


2006.06.13. - Kwish

Interjuhé az IGN RPGVault-tól
Most, hogy a játék megjelenése kézzel fogható közelségbe került, beindulnak a marketing gőzhengerek. Az IGN RPGVault elindította a Titan Quest Hetet, melynek első képviselője egy interjuhé Brian Sullivan és Tom Potter rovására elkövetve. Kicsit alaposabban körbejárják az eszköztárat, de azért PR ez a javából...

Tovább..


2006.05.02. - Kwish

Titan Quest - Shack News interjuhé
Ismét egy bázi hosszú interjuhé a Shack News jóvoltából, bár őszintén szólva, nem tudom, néhány minimális konkrétum említése mellett mennyivel lettünk okosabbak...

Tovább..


2006.04.30. - Kwish

Gamebanshee interjuhé
A Gamebanshee is elkezdte megkülönböztetett figyelemmel kezelni a Titan Quest-et, s ennek apropóján egy rendkívül jól összerakott interjuhéval örvendeztették meg az érdeklődőket. Nem azt mondom, hogy forradalmian új dolgok derülnek ki, viszont a már említett dolgokról részletesebben mesél Michael Fitch, a THQ senior kreatív munkatársa. Néha lazultam a fordítási fegyelem tekintetében. Bocs.

Tovább..


2006.04.29. - Kwish

Firing Squad interjuhé
A FiringSquad lehozott egy rövidke interjuhét, nem egetrengető a dolog, viszont kiderül belőle, hogy május 10-én kijön a demó, és júniusban "télleg" megjelenik a játék.

Tovább..


2006.04.05. - Kwish

GameBiz interjuhé
A GameBiz elnevezésű oldal lehozott egy interjuhét Ben Schneider-rel, a Titan Quest fejlesztőjével. Nem egy nagy durranás, vannak benne azért új infómorzsák, de inkább amolyan áttekintő, a már ismert dolgokra rákérdező darab.

Tovább..


2006.03.16. - Kwish

RPGDot interjuhé
Az RPGDot lehozott egy közepesen hosszú interjuhét a Titan Questről. A néhány bevezető kérdéstől eltekintve igen kellemes kis darabra sikerült, néhány új infómorzsácskával...

Tovább..


2006.02.25. - Kwish

News0r interjú
Megjelent egy fejlesztői interjú a News0r oldalon (bárhonnan is jön ez a név). Elég érdekes koncepció, mondhatni tömör gyönyör, szimplán négy (elég gyagyás) kérdésből áll... mentségükre szolgáljon, hogy állítólag ez csak az első rész... (?)

Tovább..


2006.01.25. - Kwish

Új trailer és interjuhé
Az IGN PC lehozott egy új videót (~1.04 perc; QT/9,7 MB; WMV/5,83 MBa játékról, ami főleg a varázslatok effektjeit mutatja be. Az biztos, hogy ez a játék megdöbbentően nagy hent-fesztivál lesz. A trailer mellett lehoztak egy rövid interjuhét is... jó sok semmi van benne.

Tovább..


2005.10.03. - Kwish

Titan Quest - IGN RPGVault interjuhé II. rész
Az IGN RPGVault folytattta a két hete megkezdett interjuhét, ez kicsit érdekesebb, mint a múltkori. Szóba kerül a mágia, a lootolás, meg sok minden egyéb. Áldozatok: Brian Sullivan (elnök, vezető fejlesztő) és Arhur Bruno (vezető játékmenet fejlesztő). BS kicsit el van szállva...

Tovább..


2005.10.03. - Kwish

Titan Quest - IGN RPGVault interjuhé II. rész
Az IGN RPGVault folytattta a két hete megkezdett interjuhét, ez kicsit érdekesebb, mint a múltkori. Szóba kerül a mágia, a lootolás, meg sok minden egyéb. Áldozatok: Brian Sullivan (elnök, vezető fejlesztő) és Arhur Bruno (vezető játékmenet fejlesztő). BS kicsit el van szállva...

Tovább..


2005.09.24. - Kwish

IGN RPGVault interjuhé I. rész
Az IGN RPGVault elcsípte az Iron Lore vezető fejlesztőjét, és berángatta egy többrészes interjuhé sorozatba. Őszintén szólva ebben az első részben én forradalmian új gondolatokkal nem találkoztam, talán a vége érdekesebb, ami a karakterről szól. Az tuti, hogy ez nem az én játékom lesz :-)

Tovább..


2005.08.04. - Kwish

Gamecloud interjuhé
A Gamecloud a Titan Questet készítő Iron Lore elnökével, Brian Sullivan-nel készített egy interjuhét a játékkal kapcsolatban. Van néhány kérdés, ami nem kapcsolódik szorosan a játékhoz (személyes múlt, céginfó) ezeket alázatos elnézést kérve kihagyom (ángélusul úgyis lássa, aki akarja). Sok új infó nincs a cikkben, talán a mágiarendszeres cucc.

Tovább..


2005.07.16. - Kwish

GameSpot interjuhé
Az E3 bemutatót követően a Gamespot kíváncsi volt arra, hogy miként reagáltak a népek a játékra, s ezért felkeresték Brian Sullivan-t, az Iron Lore elnökét néhány kérdéssel. Őszintén szólva, van néhány érdekes válasz, de aki kedveli a h&s típusú cuccokat, az várhatólag nem fog csalódni (mármint a játékban).

Tovább..