Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők
FAQ
Követelmények

Világ
Történet
Hősök
NPCk
Ellenfelek

Háttérinfók
Előzetesek
Interjuhék

Galéria
Screens
Concepts

Ellenfelek

A Hivatalos Oldalon a karakterek és NPCk ismertetését követően, hosszú szünet után megjelent néhány ellenfél bemutatása is, a megszokott rövid módon.


Klikk!!!
ÓRIÁS VADKAN
A Corris vadászai szeretnek mindenféle kitalált történetet mesélni arról, milyen is szemtől szembe állni ezzel a hihetetlen teremtménnyel. Az Óriás Vaddisznó ritka fajta, erős és könyörtelen. Legendák szólnak arról, hogy a vadkanok sikeresen visszaverték egy csapat rém-farkas támadását, bár valószínűleg ez is csak a mítosz-mániás vadászok egy újabb meséje.
HÁRPIÁK
A Hárpiák már évszázadok óta az Arazath Hegység legmagasabb hegycsúcsai között élnek, hegyi kecskékre és kisebb emlősökre vadászva. A sötét idők közelebb kényszerítették őket az értelmesebb, fejlettebb fajok településeihez. Az eltévedt minótauruszoknak, vagy goblinoknak semmi esélye sincs gyorsaságuk és vadságuk ellen, és hang-támadásuk az egyik legelviselhetetlenebb hang, amivel csak találkozni lehet.

Klikk!!!

Klikk!!!
MÉRGES PÓK
Mikor az éjszakai lények elhagyták fészküket, és megfertőzzék Lorath földjét, nagyon sok ember végül elkezdett hinni a régi mesékben és legendákban. A hatalmas, mérges pók az egyike volt ezeknek a meséknek, s úgy mondják valami eltorzult értelemmel is bír, s halálos mérgével (mellyel mumifikálja áldozatait) képes azonnal megölni ellenfeleit.
ORKOK
Az ork törzsek mindaddig egymás ellen harcoltak, míg a sötét idők eljövetele nem egyesítette őket valami új cél érdekében. Ezek a büszke harcosok mindennél nagyobbra tartják harci képességeiket, s próbálják azt tökéletesre csiszolni. Az orkok félelmetes ellenfelek, s rendszerint komoly bajt jelent, ha az ember összefut egy csapatukkal.

Klikk!!!
DÉMONOK
A Démonok az Istenek háborúja során érkeztek Lorath földjére, és igazán sohasem hagyták el azt. Ismételt feltűnésük szorosan kapcsolódik a Démon Lord ébredésével. Kaotikus mesterük megbízható szolgáiként kötelességük a világot felkészíteni Mesterük érkezésére. A démonok kemény ellenfelek, urai az elementális varázslatoknak és mágiával felvértezett fegyvereket használnak.

Forrás: Hivatalos Oldal

Fordította / írta: Kwish
2005.07.11.