Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Áttekintés
Jellemzők

Játékvilág
Háttér
Ellenfelek
Attunements
Felszerelés

Háttérinfók
Értékelések
Előzetesek
Interjuhék

A játék egyes elemeinek bemutatása

Milyen ellenfelekkel kell szembenéznünk? Hogy jöttek létre az Eretnek Királyságok? Mennyire speciális a játék varázslat rendszere? Milyen tárgyakat használhatunk?


Háttér
Milyen történelmi események alakították a játék hátterét? Hogyan jöttek létre az Eretnek Királyságok? Történelmi kérdések, és válaszok...

Ellenfelek
Évszázadok óta főlátnokok gyűjtik minden dolgok legendáit, történetét is ismereteit. Az Eretnek Királyságok élő és növény világáról szóló tekercseiket és köteteiket a lehető legjobbaknak tartják a Silken Sail Alliance határain túl.

Attunements
A játék mágia rendszerének megközelítése meglehetősen érdekes, nem varázslatokról, isteni hitről, vagy arkane tudásról van szó, hanem valamiféle attunements-ekről, amit én roppant erőltetten hangolások-nak fordítottam (bármilyen egyéb ötletet szívesen veszek)...

Felszerelés
Az Eretnek Királyságok múltjában számos erőszakos háború, lázadás és brutális zsarnokság előfordult, melyek eredményeképp hatalmas arzenál jött létre a modernebb és ősi fegyverekből, páncélokból, felszerelésekből.