Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők
FAQ
Követelmények

Világ
Történet
Hősök
NPCk
Ellenfelek

Háttérinfók
Előzetesek
Interjuhék

Galéria
Screens
Concepts

The Roots - Hősök


Kik is játszanak szerepet a történetben? A hivatalos oldal időről időre fellebbenti a fátylat néhány szereplőről.

Yan Nasira Gareth Andaal Faye Garton Avek Vlad von RotflavYan

Nasira

Gareth
Életkor: 19 év

Yan tényleges származását homály fedi. Az Élet Fájának Őrzője még csecsemőként talált rá, magához vette, s saját fiakánt nevelte fel. Mint oly sok ember az ő korában, Yan is forrófejű és irracionális néhanapján, de extrém helyzetekben mindig nagy bátorságot, és érett viselkedést tanúsít.

(Vissza)
Életkor: 17 év

Nasira sokkal érettebb, mint a korabéliek. Távoli, mérföldekre nyúló homokmezőkkel körbevett területen született, s így meg kellett tanulnia, hogyan élje túl a legmostohább körülményeket is. Viselkedése esetenként irracionálisnak, sőt, akár őrültnek is tűnhet, de, ha valaki a barátjává válik ráébred, hogy Nasira pontosan tudja, mit csinál, s nem fél semmitől.

(Vissza)
Életkor: 19 év

Szülei még Gareth gyermekkorában árvízben haltak meg, s a fiú nagyapjának, az Élet Fája Őrzőjének köszönhetően menekült meg. Úgy hiszi, sorsa arra rendeltetett, hogy ő legyen az Őrző örököse, s meg is tesz mindent annak érdekében, hogy elérje célját. Arrogáns, és türelmetlen fickónak tartják, aki nem szeret veszíteni... de jó észben tartani, hogy valóban ritkán veszít.

(Vissza)

Andaal

Faye

Garton
Életkor: Ismeretlen

Andaal igazán rejtélyes karakter. Ha valami fontos dolog történik, ő biztos, hogy ott van a közelben. Hihetetlen szerteágazó tudással rendelkezik, s úgy tűnik, tud mindent, ami csak Corris világán történik. Andaal nagyon könnyen felkelti az emberek érdeklődését, bár igazából senki sem tudja ki is ő, s senki sem ismeri múltját.

(Vissza)
Életkor: 18 év

Faye a Víz Fájának igen nemes, és megfontolt Őrzője Wotanról. Karakterét leginkább a múlt eseményei formálták, bár ezekről Faye nem szívesen beszél. Nagy hatalommal és tudással bír, s rendkívül erős víz mágiát használ. Bár szerény, és visszahúzódó, sohasem utasítja vissza a segítséget. Yan legmegbízhatóbb társai közé tartozik.

(Vissza)
Életkor: 42 év

Garton a Föld Fájának legjobb Őrzője, aki valaha is csak élt Skallison. Hősiessége és fürgesége jól ismert és csodált egész Lorathon. Garton bármibe is kezd, mindig a tökéletességre törekszik. Addig nem nyugszik, míg be nem fejezi, amit elkezdett, s míg nem bizonyítja azt, hogy méltó arra, hogy Őrzőnek nevezzék.

(Vissza)Avek

Vlad von Rotflav
Életkor: 26 év

Avek Yatr Repülő Szigeteiről érkezett, ő a Levegő Fájának Őrzője. Olyan tulajdonságokkal bír, melyeket eddig stratégáknál, közgazdászoknál és politikusoknál láthattunk. Avek éjjel-nappal engedelmesen szolgálja Yatr népét. Irigyei szerint bizalmatlan és hivatalos, de az igazság az, hogy Avek szíve mélyén nyílt és hűséges kísérő.

(Vissza)
Életkor: Ismeretlen

Vlad von Rotflav úgy néz ki, mint egy harmincas éveiben járó férfi, bár az igazi korát - mint ahogy származását is - teljes homály fedi. Azt mondják, hogy arisztokrata volta mellett vámpír is, bár ezt még senki sem erősítette meg. Előnyben részesíti, ha a háttérben maradhat, mások figyelmén kívül, de mindig kész arra, hogy nyíltan színre lépjen és hogy bizonyítsa jóindulatát.

(Vissza)Fordította / írta: Kwish
2004.05.07.