Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők
FAQ
Követelmények

Világ
Történet
Hősök
NPCk
Ellenfelek

Háttérinfók
Előzetesek
Interjuhék

Galéria
Screens
Concepts

The Roots - Történet

A TR egy ember küzdelmének története a végzet és az ősi istenek erői ellen, egy olyan világban, ahol a harmóniát az Elemek Misztikus Fái biztosítják.
Egykoron régen, abban az időben, amire már csak kevesen emlékeznek, az Istenek roppant hatalommal bírtak, s így kormányozták a világot. A harmóniától és békétől eltekintve nyilvánvalóvá vált, hogy egy halálos konfliktus kitörése már csak idő kérdése..
A két, egymással szembekerülő Isten, a Démonok Ura és az Élet Úrnője volt. Mindkettejüknek voltak követői az Istenek között.
Még az emberek sem maradhattak közömbösek, s el kellett dönteniük melyik oldalra állnak. Sokan meghaltak közülük, de még több jutott kárhozatra. Azok akik túlélték a harcot, bizton számíthattak az Istenek kegyére.
A Démonok Urát levetették a Földre, lelkét szétszórták, és a világ különböző részein rejtették el. A világban, ahol hősünkkel találkozunk, az Elemek Misztikus Fái vigyázzák a harmóniát.
Az ősi kezdet kifejezhetetlen gonosza ébredezik, s lassan nekikezd a Fák elpusztításának, kétségeket ébresztve a világ hitében. A Démonok Urának korábbi hívei megtörik a békét, megpróbálva ismét hatalomra juttatni Urukat, azzal, hogy megsemmisítik a Misztikus Fákat.
A The Roots misztikus világa intrikákkal teli kalandozássá válik, ahol váratlan események és hirtelen történések mutatnak arra, hogy az ősi gonosz megkezdte ébredését.


Kép forrása: Hivatalos oldalFordította / írta: Kwish
2004.05.10.